Mijn favorieten

Taxaties


Taxaties zijn er in veel verschillende vormen. Voor ieder soort taxatie gelden verschillende regels en rapportage methoden. Ieder doel heeft zijn eigen taxatierapport. Een taxatie is iets anders dan een vrijblijvende waardebepaling.

Deskundigheid en jarenlange ervaring
Basisregel is te beschikken over een realistisch waarde-oordeel van een gecertificeerde taxateur, vastgesteld in een door alle instanties erkend taxatierapport. Deze deskundigheid kunnen wij u bieden.

Onze taxateurs hebben een jarenlange ervaring op dit gebied en zorgen ervoor dat u het taxatierapport tegen een scherp tarief snel in huis heeft.

NHG/NWWI
Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Zij valideren taxatierapporten van woningen en MKB objecten en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI. Op deze wijze wil het NWWI in bredere zin bijdragen aan het voorkomen van frauduleuze taxatierapporten en de positionering en het imago van de taxateur verbeteren.

Geïnteresseerd?
Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen snel met u contact op.