Mijn favorieten

Een huis aankopen


De NVM-aankoopmakelaar behartigt alleen úw belangen.
In een intakegesprek inventariseren we uw wensen en eisen, heeft u nog geen hypotheekadvies ingewonnen dan zijn onze partners op het gebied van financiële
dienstverlening u daarin graag van dienst!

Hebben we in beeld waar uw ideale woning aan moet voldoend en wat uw financiële mogelijkheden zijn dan voorzien wij u van het matchende aanbod uit de portefeuilles van alle makelaars.

Heeft u een passende woning gevonden? Vanaf de tweede bezichtiging begeleiden en adviseren we u en nemen wij u een hoop werk uit handen door tal van zaken voor u te onderzoeken. Zoals: kadastrale gegevens, lokale regelgeving, milieuaspecten, bestemmingsplannen, status en financiële situatie Vereniging van Eigenaren (bij appartement), bouwkundige staat van de woning (eventueel met assistentie van een bouwkundige).

Besluit u de woning aan te kopen dan adviseren wij u omtrent de reële marktwaarde en onderhandelingsstrategie. Ook een aanbeveling voor een gerenommeerd taxateur mag u van ons verwachten. We controleren de koopovereenkomst en adviseren u in de op te nemen ontbindende voorwaarden.
In de afrondende fase adviseren we u in de keuze voor een notaris, controleren we de concept aktes en nota's. We inspecteren gezamenlijk met u de woning bij de oplevering en begeleiden u bij het notarieel transport. Tot slot staan we u ook na de eigendomsoverdracht bij vragen altijd voor u klaar!

De prijs van het aankoopadvies valt in het niet bij de winst die het u oplevert. Winst in woongenot, winst in tijd, winst in zorgeloos wonen en winst in een optimaal onderhandelingsresultaat!

Graag maken wij met u een afspraak om uw woningaankoop te bespreken.