Mijn favorieten

­

Een huis aankopen

De NVM-aankoopmakelaar behartigt alleen úw belangen:­­­­­­­­­­­­­­­­
­­­In een intakegesprek inventariseren we uw wensen en eisen; heeft u nog geen hypotheekadvies ingewonnen dan zijn onze partners op het gebied van financiële dienstverlening u daarin graag van dienst.

Hebben we in beeld waar uw droomwoning aan moet voldoen en wat uw financiële mogelijkheden zijn dan voorzien wij u van het matchende aanbod uit de portefeuilles van alle makelaars.

Heeft u een passende woning gevonden? Vanaf de tweede bezichtiging begeleiden en adviseren we u en nemen u een hoop werk uit handen door tal van zaken voor u te onderzoeken, zoals:
- kadastrale gegevens
- lokale regelgeving
- milieuaspecten
- bestemmingsplannen
- status en financiële situatie Vereniging van Eigenaren (bij appartement)
- bouwkundige staat van de woning, eventueel met assistentie van een
bouwkundige

Besluit u de woning aan te kopen dan adviseren wij u omtrent de reële marktwaarde en de onderhandelingsstrategie. Ook een aanbeveling voor een gerenommeerd taxateur mag u van ons verwachten. We controleren de koopovereenkomst en bouwen­ontbindende voorwaarden in zoals­uitkomtst van de bouwkundige keuring, financiering en verkoop eigen woning.

In de afrondende fase adviseren we u in de keuze voor een notaris, controleren we de concept aktes en -nota's. We inspecteren gezamenlijk met u de woning bij­de oplevering en begeleiden u bij het notarieel transport. Tot slot staan we ook na de eigendomsoverdracht bij vragen altijd voor u klaar!

­

Duur? Nee! De prijs van het aankoopadvies valt in het niet bij de winst die het u oplevert: winst in woongenot, winst in zorgeloos wonen en een optimaal onder-handelingsresultaat!

Het totaalpakket aan diensten waarmee we u ontzorgen en begeleiden in de aankoop van uw toekomstige woning kunnen we u aanbieden tegen een actietarief van slechts € 1750 voor woningen met een vraagprijs tot € 180.000