Mijn favorieten

Actuele projecten

Maasresidentie Roermond

Exclusief wonen direct aan het water!

Wonen aan het water
Arcus Zuid Projectontwikkeling BV realiseert in de komende periode het kleinschalige woonplan “Maasresidentie Roermond” dat ultiem wonen aan water mogelijk maakt.
 
Ligging
Maasresidentie Roermond is gelegen in Herten, een rustige en groen wijk, op fietsafstand van het stadscentrum van Roermond. Door de directe ligging aan de Maas is het daarnaast de ideale omgeving voor watersportliefhebbers. Meer van wandelen of fietsen? Ook hiervoor leent de landelijke omgeving rondom Herten zich prima. Langs de appartementen en jachthaven worden een openbare wandelboulevard en diverse wandelpaden aangelegd met uitzicht op de Maasplassen.
 
Planinhoud
Maasresidentie Roermond wordt in fases gerealiseerd en zal bestaan uit 53 appartementen en 14 patiowoningen. De comfortabele appartementen, met direct uitzicht op het water, zijn verdeeld over 4 appartementengebouwen. Het westelijk gelegen complex (gebouw A) bestaat uit 23 appartementen (Maasappartementen) en de drie kleinere complexen (gebouw B, C en D) elk uit 10 appartementen (havenappartementen). Op de bovenste laag van de kleinere complexen liggen schitterende, ruime penthouses.
 
Ten zuiden van de appartementencomplexen zijn de patiowoningen gesitueerd. Deze woningen zijn dusdanig ontworpen dat in principe volledig op de begane grond kan worden gewoond en zijn daardoor zonder meer levensloopbestendig.
 
Aan de voorzijde van de appartementen wordt een groen plein gerealiseerd met speelvoorzieningen om het woongenot verder te vergoten.

Mocht u een brochure willen ontvangen, neem dan contact op met dhr. N. Schmitz van ons kantoor. Telefoon 0475 - 33 00 51 / e-mail: info@m3makelaardij.nl