Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kerkstraat in Roermond 6042 LK

Kerkstraat

6042 LK Roermond
Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Omschrijving

Riante bouwkavel van ruim 800m², gelegen op een prachtig hoekperceel met vrij uitzicht aan de Kerkstraat aan de rand van Roermond. De bebouwing van deze straat bestaat uit diverse vrijstaande en geschakelde woningen.
De bouwkavel bevindt zich in kerkdorp Asenray gemeente Roermond, nabij nationaal park De Meinweg, natuurgebied De Swalm, de Asseltse en Roermondse Maasplassen en de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Riante bouwkavel van ruim 800m², gelegen op een prachtig hoekperceel met vrij uitzicht aan de Kerkstraat aan de rand van Roermond. De bebouwing van deze straat bestaat uit diverse vrijstaande en geschakelde woningen.
De bouwkavel bevindt zich in kerkdorp Asenray gemeente Roermond, nabij nationaal park De Meinweg, natuurgebied De Swalm, de Asseltse en Roermondse Maasplassen en de bosbessenfarm op de Boukoul met het aangrenzende bosgebied in Duitsland en het Pieterpad (de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland) waar u volop kunt wandelen, paardrijden, fietsen en recreëren in de natuur.

Voor het bouwplan is geen ontwerp beschikbaar en dient door de nieuwe eigenaar zelf ontwikkeld te worden. Voor overige voorwaarden wordt aangesloten bij de bestemming "Wonen" uit het vigerende bestemmingsplan "Kern Asenray", waarbij onderstaande hoofdelijk van toepassing is:
- er is maximaal één vrijstaande woning toegestaan;
- de woning mag uitsluitend binnen het bouwvlak opgericht worden;
- één gevel wordt geplaatst in, dan wel tot maximaal 5,00 meter achter de naar wegzijde gekeerde grens ter plaatse van de aanduiding "bouwvlak";
- de goothoogte mag niet meer dan 4,50 meter bedragen;
- de nokhoogte bedraagt maximaal 8,00 meter;
- het bebouwingspercentage ter plaatse van de aanduiding "bouwvlak" bedraagt ten hoogste 60%;
- het totale grondoppervlak van bijgebouwen bedraagt maximaal 100 m²;
- de goothoogte van en bijgebouw mag niet meer dan 3,00 meter bedragen, behoudens ter plaatse van de aan de woning gebouwde zijde van een aangebouwd bijgebouw;
- omgevingsvergunning dient aangevraagd te worden door nieuwe eigenaar.

Overige planregels zijn conform het vigerende bestemmingsplan:
- vestiging van een aan huis gebonden beroep is rechtstreeks toegestaan;
- de hoogte van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, bedraagt maximaal 3,00 meter, met uitzondering van erfafscheidingen, die voor de voorgevelrooilijn maximaal 1,00 meter en achter de voorgevelrooilijn maximaal 2,00 meter hoog mogen zijn.

ASENRAY

Asenray ligt in een rustig, landelijk gebied. Op loopafstand bevinden zich prachtige uitgestrekte natuurgebieden zoals nationaal park De Meinweg, dat reikt tot ver over de grens in Duitsland. Heerlijke natuurgebieden en mooie wandelpaden geven u een gevoel van rust, waarvan u volop kunt genieten. Wie woont in Asenray kan genieten van de landelijke rust en tegelijkertijd gebruik maken van de faciliteiten die een grote stad te bieden heeft. Wie wil loopt zo vanuit zijn huis het bos in voor een heerlijke (avond)wandeling. Kinderen vinden nog een veilige speelplek in hun directe woonomgeving. Ook de ruimte om paarden te houden is hier volop aanwezig.

Asenray is een hechte actieve gemeenschap met diverse verenigingen op gebied van sport, muziek, paardrijden, ontspanning en voor ouderen waarbij de schutterij niet vergeten mag worden en dat steeds geliefder wordt voor mensen die de drukke stad willen ontvluchten.

Het gezellige en bruisende stadscentrum van Roermond, alsook het Retailpark en het Designer Outlet Center liggen op korte afstand.

Naast het feit dat het centrum van Roermond met vele scholen, sport- en gelegenheden om te ontspannen dichtbij ligt, is het tevens goed gelegen door de perfecte verbindingen. Snelwegen naar alle richtingen liggen op minder dan een kilometer afstand, de spoorwegstations van Swalmen en Roermond zijn goed en snel bereikbaar en de luchthaven van Düsseldorf ligt op slechts 35 minuten rijden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 185.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging Indeling Perceeloppervlakte 800 m² Kadasteroppervlakte 800 m² Kadastrale gegevens Gemeente Roermond Sectie O Perceelnummer 662 Oppervlakte 800 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kerkstraat, 6042 LK Roermond

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring