Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bisschop Van Cuykstraat in Roermond 6041

Bisschop van Cuykstraat

6041 Roermond
Vraagprijs € 359.500,- k.k.

Omschrijving

Riante bouwkavel van ruim 1.200 m², gelegen op een prachtig hoekperceel aan de Bisschop Lindanussingel/Bisschop van Cuykstraat aan de rand van het ECI terrein. De bebouwing van deze straat bestaat hoofdzakelijk uit diverse varianten vrijstaande woningen op ruime percelen. De bouwkavel bevindt zich aan de rand van de fraaie woonwijk Roer-Zuid, op loopafstand van het mooie natuurpark "Hattem",...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Riante bouwkavel van ruim 1.200 m², gelegen op een prachtig hoekperceel aan de Bisschop Lindanussingel/Bisschop van Cuykstraat aan de rand van het ECI terrein. De bebouwing van deze straat bestaat hoofdzakelijk uit diverse varianten vrijstaande woningen op ruime percelen. De bouwkavel bevindt zich aan de rand van de fraaie woonwijk Roer-Zuid, op loopafstand van het mooie natuurpark "Hattem", kasteeltje Hattem alsmede in de directe nabijheid van de aantrekkelijke en sfeervolle binnenstad van Roermond. Tevens is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A73 en N280.

Roerdelta is prachtig gelegen tussen de Maas en Roermond, aan de Roer. De perfecte plek voor een nieuw stadsdeel. De plek waarmee de stad Roermond weer een gezicht aan het water krijgt. Wonen in Roerdelta betekent genieten van twee prettige uitersten; stedelijke dynamiek aan de kant van de binnenstad en veel aandacht voor natuur aan de kant van de rivier. Wonen in Roerdelta is ondanks de ligging toch verrassend rustig. Je kunt er heerlijk genieten van de rust van je eigen woning, maar er is ook veel aandacht besteed aan groen en water. Alle ruimte om een boottochtje te maken, lekker te wandelen of te fietsen. Via de Steenen Brug loop je bijvoorbeeld door het nieuwe stadspark, over de brug Klein Hellegat, langs de ECI Cultuurfabriek en via het Steeleiland naar de nieuwe Maasboulevard. En als dat niet groen genoeg is, ben je zo bij de Maasplassen en Nationaal Park de Meinweg. Wanneer je er rondloopt kun je het nog voelen: op de plek waar Roerdelta verrijst was het vroeger een bedrijvigheid van jewelste. Die dynamiek wordt weer teruggebracht in de vorm van een eigentijds nieuw stadsdeel met een knipoog naar het industriële verleden. In Roermond verveel je je nooit. De stad kent zoveel schatten. Zowel historische als meer eigentijdse voorzieningen en evenementen. Een prettige combinatie die een bourgondisch en afwisselend leven mogelijk maken.

Deze bouwkavel is te koop met of zonder bestaand bouwplan (ter overname). Er zijn tevens diverse mogelijkheden bespreekbaar.

Kortom: Een unieke kans om zelf uw wensen te realiseren met het bouwen van uw droomhuis op dit fraai gelegen bouwperceel.

Bijzonderheden (locatie/bouwplan):
- Veel lichtinval;
- Multifunctionele mogelijkheden (wonen en werken aan huis);
- Energieneutraal;
- Gelegen tegen de gewilde stadswijk "Roerzicht";
- Riant hoekperceel van maar liefst ca. 1.215 m²;
- Gebruiksoppervlakte ca. 330 m² (bouwplan);
- Gelegen op fietsafstand van het winkelcentrum van Roermond en nabij uitvalswegen (A73 en N280);
- Mogelijk om zelf te bouwen of te bouwen met bestaand bouwplan;
- De bouwkavel wordt bouwrijp opgeleverd;
- Diverse maatwerkoplossingen bespreekbaar;
- Onder architectuur ontworpen, modern vooruitstrevend bouwplan;
- Bouwstart op korte termijn mogelijk.

Voor meer informatie of voor een afspraak voor een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Roger Nelissen van ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 359.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In centrum Indeling Perceeloppervlakte 1200 m² Kadasteroppervlakte 1213 m² Kadastrale gegevens Gemeente Roermond Sectie C Perceelnummer 6952 Oppervlakte 1213 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Plattegronden

Bisschop Van Cuykstraat in Roermond 6041 Bisschop Van Cuykstraat in Roermond 6041 Bisschop Van Cuykstraat in Roermond 6041 Bisschop Van Cuykstraat in Roermond 6041

Download PDF

Route van naar Bisschop van Cuykstraat, 6041 Roermond

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.